Staklo

Već neko vrijeme trend u arhitekturi, staklo je materijal široke primjene, koji će jednako ukrasit terasu uz more negdje na otoku i poslovnu zgradu u  urbanom centru. Podjednako se upotrebljava za interijere i eksterijere, nenadmašno u svojoj trensparentnosti. Najčešće se koristi u kombinaciji sa raznim vrstama čelika ili aluminija.

Nudimo izradu staklene ograde s raznim bojama stakla. Ovisno o načinu montaže stakle staklene ograde, možemo ponuditi dva načina : u aluminijske vodilice koje ujedno nudimo i našem prodajnom sektoru, i pomoću točastih nosača.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode renomiranih proizvođača potrebnih za kvalitetnu izradu i montažu.Svi elementi u ponudi imaju neophodne sigurnosne i kvalitetivne certifikate.

Inox

Inox ima široku primjenu, posebno uz more zbog svoje otpornosti na atmosferske utjecaje. Naročito dolazi do izražaja pri uređivanju modernijih objekata. Mi ga prvenstveno nudimo u kombinaciji sa staklom, ali u galeriji slika vidjet ćete još neke atraktivne izvedbe sa inox sajlama i mrežama.

Na raspolaganju smo vam kako za izradu gotovih proizvoda tako i za narudžbe pojedinih elemenata potrebnih za izradu. Više u katalogu u prilogu.